Arkitektur Mennesker Miljø Økonomi

Vindmøllebakken

Storhaug, Stavanger

Byggherre: Kruse Smith Eiendom, Helen & Hard arkitekter og Indigo Vekst AS
Utbygger: Kruse Smith
Prosjektgruppe: Kruse Smith Eiendom, Helen & Hard arkitekter, Gaia Trondheim

Det aller første Gaining by sharing-prosjektet bygges i Stavanger – er du med?

Øst i Stavanger, i enden av Pedersgata, fyller Kruse Smith og Helen & Hard akkurat nå en viktig nisje i boligmarkedet: Et bærekraftig alternativ. Ikke bare miljømessig, men også sosialt, arkitektonisk og menneskelig. Vindmøllebakken fikk høsten 2014 status som pilotprosjekt i Framtidens bygg.

De 40 boenhetene i Vindmøllebakken utgjør det aller første bofellesskapet som bygger på Gaining by Sharing, en modell utviklet av Kruse Smith, Helen & Hard og Gaia Trondheim. Fundamentet er bærekraft, og løsningene i bofellesskapet utarbeides av de potensielle kjøperne i fellesskap.

Offisiell salgsstart byggetrinn 1 (26 boliger): September 2016. Endelige tegninger og priser finner du på prosjektets hjemmeside, Vindmøllebakken.

Prosjektet vil også inkludere 4 byvillaer og 11 selveierleiligheter. Disse vil ikke bli lagt ut for salg i denne omgang. Mer informasjon kommer.

Har du spørsmål om bofellesskapet eller er interessert i å bo der, ta kontakt med boligkonsulent Tone Ween Fredriksen på e-post eller +47 952 27 893.

Besøk oss gjerne på Facebook:

Gaining by Sharing  

Vindmøllebakken bærekraftig bofellesskap